Jenter 01


FULL POTT PÅ HJEMMEBANE

Søndag 3.11. spilte jentene 3 kamper i Ringerikshallen. Alle endte med seier. Spesielt positivt var forsvarspillet og keeperprestasjonene.

Hønefoss-IBK/Steinberg 8-7

Hønefoss- Skrim 14-6

Hønefoss - Steinberg/IBK 13-5


ÅPEN TRENING MED KRISTIAN KJELLING, DHK OG GLASSVERKET
11 jenter med noen foreldre reiste til Drammenshallen i forbindelse med Håndballuka i Drammen.
Der var det 400 barn i trening med gutta fra DHK og jentene fra Glassverket Elite. Etter en times aktivitet i grupper var det en laaaaaaang kø da alle ville ta bilde sammen med, og få autografen til, Kristian Kjelling.
Her er Kristian og gjengen som reiste til Drammen.
TRENINGSHELG 21. - 22. SEPTEMBER
Lørdag: Vi møttes på Veienmarka Ungdomsskole for å kjøre felles til Strømssoddbygda der vi skulle gå til Bukollen via Trollfossen. Vi startet i solskinn, men innen vi nådde toppen var det skyet over. Vi kunne allikevel nyte utsikten og innta niste og varmt drikke på toppen før vi gikk nedover og innom Trollfossen. Der var det nydelig og sola tittet frem igjen så noen dristet seg til en dusj i fossen.
Tilbake i Hønefoss var det Taco og overnatting i Øyaveien. Mørkgjemsel ute og MYE godteri.
Søndag etter forkost reiste vi til Sentrumshallen. Der ledet Kristin en økt med aerobic, vi hadde spillemøte om forventninger vi har til spillerne i kommende sesong og en økt med håndball.
Vi avsluttet dagen med MESTERNES MESTER i Sjongslunden. Der bidro foreldrene på poster og spillerne var delt i 4 lag.
Kjempeinnsats av alle lag og foreldrene. I ettertid oppsummerte vi erfaringer fra "lagarbeidet" og forhåpentligvis lærte jentene noe som vi kan ta med oss i samarbeidet på håndballbanen. TAKK for en super helg - STORE OG "MINDRE STORE".
Nedenfor ser dere bilder fra AEROBICØKTA og Vinnerne av MESTERNES MESTER.

SYKKELTUR - DAMTJERN TIL AKER BRYGGE

Søndag 25.8. satte 15 jenter og 10 voksne seg på sykkelsetet på Damtjern i retning Aker Brygge. Været var som bestilt og det ble en flott tur. Første stopp ble for de fleste å vente 30 minutter på baktroppen som syklet feil i et kryss. Neste stopp var en hyggelig nistestopp ved Kringla. Etter en ny time på setet, og et skrubbsårvelt, nådde vi Sørkedalen Landhandel hvor det ble handling og mere niste. Videre ble det et deilig bad i Bogstadvannet, utforsking/klatring på statuene ved Monolitten i Frognerparken, før vi tilslutt endte på Mac Donalds. Der kom Tore med stor bil og henger og hentet sykler + at noen tok bussen hjem. En flott tur som er bestemt som TRADISJON.