Politiattest

Bakgrunn

Politiattest skal avkreves av personer som skal utføre oppgaver for idrettslaget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming. Med mindreårige menes barn og unge under 18 år.

Elektronisk søknad om politiattest

Er du over 18 år er det enklest for deg å søke om politiattest på nett. Har du nettbank, kan du bruke samme pålogging for å sende søknad om politiattest. Her følger informasjon om hvordan du gjør det. For deg som ikke kan søke på nett, finnes informasjon nederst i denne artikkelen.

1. Logg inn
    Logg inn med MinID, BankID, Buypass eller Commfides.

2. Valg av formål
    Her skal du velge «Frivillige organisasjoner» både på Kategori og Formål.

3. Bekreftelse på formål (Denne får du av leder i HSK)
    - Du kan skanne eller ta bilde av bekreftelsen hvis du ikke har den digitalt.
    - Sjekk at filen er lett å lese før du sender den ved søknaden din.
    - Følgende filformater er tillatt: docx, doc, pdf, jpg, jpeg, png, tiff, tif.
    - Filen må ikke være større enn 4 MB (4194304 Bytes).
  4. Teknisk informasjon
    Løsningen fungerer best med de nyeste versjonene av Internet Explorer, Firefox, Chrome eller Safari.

Du finner nettsøknad ved å følge denne lenken.

Politiattest

Bakgrunn

Elektronisk søknad om politiattest

1. Logg inn
    Logg inn med MinID, BankID, Buypass eller Commfides.

2. Valg av formål
    Her skal du velge «Frivillige organisasjoner» både på Kategori og Formål.

3. Bekreftelse på formål (Denne får du av leder i HSK)
    - Du kan skanne eller ta bilde av bekreftelsen hvis du ikke har den digitalt.
    - Sjekk at filen er lett å lese før du sender den ved søknaden din.
    - Følgende filformater er tillatt: docx, doc, pdf, jpg, jpeg, png, tiff, tif.
    - Filen må ikke være større enn 4 MB (4194304 Bytes).
  4. Teknisk informasjon

Du finner nettsøknad ved å følge denne lenken.