Til: Nye 1.klassinger på Veien Barneskole

Fra: Hønefoss Sportsklubb, Fotball

Hønefoss Sportsklubb (HSK) ønsker alle nye 1.klassinger velkommen til Veien Barneskole.

I den forbindelse vil vi invitere fotballinteresserte jenter og gutter som har lyst til å prøve seg på fotball til Hønefoss Sportsklubb som har baner på Tolpinrud Idrettsanlegg.

HSK rekrutterer primært fotball glade barn fra Veien skolekrets. Dersom dere vet om andre fotball glade barn, så er de også hjertelig velkommen!

Har du lyst til å prøve deg på fotball sammen med andre jenter eller gutter fra din klasse?

Møt opp mandag 21.juni kl 17:30 på parkeringsplassen ved Tolpinrud Barnehage,
Østmoveien 52, 3510 Hønefoss.

Barna vil bli aktivisert av noen «eldre» fotballspillere, mens dere voksne får en informasjon om klubben fra styret. Vi holder på ca 45 minutter….

Har du lyst til å prøve deg som fotballspiller?
Møt opp mandag 21.juni kl 17:30J

Ta kontakt dersom det er noe dere lurer på!

Reni Karoline Odden
HSK Fotballgruppe