Jenter 01


FULL POTT PÅ HJEMMEBANE

Søndag 3.11. spilte jentene 3 kamper i Ringerikshallen. Alle endte med seier. Spesielt positivt var forsvarspillet og keeperprestasjonene.

Hønefoss-IBK/Steinberg 8-7

Hønefoss- Skrim 14-6

Hønefoss - Steinberg/IBK 13-5

SESONGSTART 2013/14
Sesongens første kamper er avviklet med følgende resultat:
Holeværingen - Hønefoss 12-15
Skrim - Hønefoss 7-13
Hønefoss - Moingen 6 - 13

Her kan dere følge resultatene gjennom hele sesongen:

Avd A: http://www.handball.no/kamper.asp?AvdId=19401&mal=2&lag=

Avd B: http://www.handball.no/kamper.asp?AvdId=19405&mal=2&lag=

ÅPEN TRENING MED KRISTIAN KJELLING, DHK OG GLASSVERKET
11 jenter med noen foreldre reiste til Drammenshallen i forbindelse med Håndballuka i Drammen.
Der var det 400 barn i trening med gutta fra DHK og jentene fra Glassverket Elite. Etter en times aktivitet i grupper var det en laaaaaaang kø da alle ville ta bilde sammen med, og få autografen til, Kristian Kjelling.
Her er Kristian og gjengen som reiste til Drammen.
TRENINGSHELG 21. - 22. SEPTEMBER
Lørdag: Vi møttes på Veienmarka Ungdomsskole for å kjøre felles til Strømssoddbygda der vi skulle gå til Bukollen via Trollfossen. Vi startet i solskinn, men innen vi nådde toppen var det skyet over. Vi kunne allikevel nyte utsikten og innta niste og varmt drikke på toppen før vi gikk nedover og innom Trollfossen. Der var det nydelig og sola tittet frem igjen så noen dristet seg til en dusj i fossen.
Tilbake i Hønefoss var det Taco og overnatting i Øyaveien. Mørkgjemsel ute og MYE godteri.
Søndag etter forkost reiste vi til Sentrumshallen. Der ledet Kristin en økt med aerobic, vi hadde spillemøte om forventninger vi har til spillerne i kommende sesong og en økt med håndball.
Vi avsluttet dagen med MESTERNES MESTER i Sjongslunden. Der bidro foreldrene på poster og spillerne var delt i 4 lag.
Kjempeinnsats av alle lag og foreldrene. I ettertid oppsummerte vi erfaringer fra "lagarbeidet" og forhåpentligvis lærte jentene noe som vi kan ta med oss i samarbeidet på håndballbanen. TAKK for en super helg - STORE OG "MINDRE STORE".
Nedenfor ser dere bilder fra AEROBICØKTA og Vinnerne av MESTERNES MESTER.

SYKKELTUR - DAMTJERN TIL AKER BRYGGE

Søndag 25.8. satte 15 jenter og 10 voksne seg på sykkelsetet på Damtjern i retning Aker Brygge. Været var som bestilt og det ble en flott tur. Første stopp ble for de fleste å vente 30 minutter på baktroppen som syklet feil i et kryss. Neste stopp var en hyggelig nistestopp ved Kringla. Etter en ny time på setet, og et skrubbsårvelt, nådde vi Sørkedalen Landhandel hvor det ble handling og mere niste. Videre ble det et deilig bad i Bogstadvannet, utforsking/klatring på statuene ved Monolitten i Frognerparken, før vi tilslutt endte på Mac Donalds. Der kom Tore med stor bil og henger og hentet sykler + at noen tok bussen hjem. En flott tur som er bestemt som TRADISJON.

RINGERIKSMARATON

I 2 år har flere av jentene snakket om at de ville utfordre mammaene i Ringeriksmaraton. Dette ble en realitet og treningene startet i slutten av mai. Hele 11 jenter var med på jentelaget "HSK 2001" og 6 mammaer og 2 søsken deltok på "HSK 2001 Supportes". Coachen hadde antydet et meget jevnt oppgjør, men HSK 2001 hadde virkelig dagen og seiret med over 15 minutter. De kom inn på ca. 4.15. og Supporterne på ca 4.30. En flott innsats av alle stor og små. Det ble grilling i Øyaveien på kvelden og ALLE, pluss noen flere... er klare til å gjenta dette neste år.

BEACHSERIEN 2013
Det var 3 serierunder i Beachen denne våren. Mange seire i de 3 innledende kampene gjorde at vi kom til sluttspillet med begge lagene våre. Sluttspillet gikk i delvis "uggent og vått" vær på Gokstad Beach i Vestfold.
Det var 6 lag i sluttspillet og vi endte på 4. og 6. plass. Vi gratulerer Heradsbygda Jenter 12 med sluttspillseieren.
KOLBOTNCUP
10.- 12. mai reiste HSK 2001 og 2004 til Kolbotncup. En stor gjeng med foreldre og barn hadde en fin helg.
Vi stilte 2 lag. Kampene ble ingen stor sportslig suksess men sosialt er det alltid moro på cup. Oslolagene var fysisk tøffere og de fleste holdt et høyere nivå enn vi er vant til i Buskerud. Begge lagene kom til B-sluttspillet, hvor Hsk 1 og Hsk 2 møttes søndag morgen. Laget som vant det interne oppgjøret ble imidlertid slått ut i neste kamp.
SERIEGULL OG SEIER I RINGERIKSMESTERSKAPET
Da Regionsserien i 11 års klassen var ferdig var det dødt løp mellom Vestfossen og Hønefoss. I begge puljer var lagene à poeng hva gjaldt totalen og innbyrdes kamppoeng. Så det hele ble avgjort på innbyrdes målforskjell og da var Hønefoss foran i den ene pulja og Vestfossen i den andre pulja. GRATULERER MED FLOTT INNSATS gjennom hele sesongen. Pokalen ble overrakt i pausen på en 1. divisjonskamp. Moro.
RM - Ringeriksmesterskapet gikk av stablen i Sentrumshallen i slutten av april. Der stilte vi 2 lag. Det ene laget kom til finalen mot Heradsbygda og det andre kom til bronsefinalen mot Holeværingen. Det ble spennende kamper og vi vant gull og 4. plass.
Nedenfor ser dere pokalene vi vant i Serien og i RM.
 Høstsesongen 2012
Laget består av 22 spillere.
Jentene treningstider er:
Mandager fra kl. 1830-2000 i Sentrumshallen og
Onsdager fra kl. 1745-1915 i Ringerikshallen.
Denne høsten stiller vi med 2 lag i Regionsserien J 11.
Laget har spilt 15 kamper i høst.
12 seire og 3 tap gjør at de ligger på 2. plass i begge puljer.
Bra jobba jenter!
 Aktivitetshelg i 15.-16. september
Helgen startet med en 2 timers økt i Ringerikshallen. Deretter var det Mesterenes Mester lagkonkurranse i Hovsmarka, i nydelig høstvær. Sykling, jogging, bæring, bakkeløp, håndballspørsmål og diverse annen hjernetrim. Flott innsats av jentene og tålmodige foreldre som var fordelt på postene. Etter det var jentene "maskotter" på årets første hjemmekamp i førstedivisjon. Inspirerende å se de "store" jentene. Dagen ble avsluttet med pizzafest (med foreldre og søsken) samt overnatting på Helgerud Skole. Søndag startet med en balløkt i gymsalen. På ettermiddagen arrangerte HSK familiedag påTolpinrud stadion; Skuddkonkurranse i fotball og håndball, sekkeløp, potetløp kombinert med pølsefest ble en hyggelig samling for HSK, på tvers av idretter. Søndagen ble avsluttet med HBK -Viking på Aka Arena. En aktiv og morsom helg med en fantastisk gjeng.
Beach serien 2012
Våren 2012 deltok jenter 2001 i Beachserien for første gang. Som eneste rene 11 årslag i 12 årsserien møtte vi ofte tøff motstand. Det ble mange "store" tap men de 3 seirene på "shout out" smakte desto bedre og vi gleder oss til neste beachsesong.
 Bøcup 15.-17. juni 2012
16 spillere og et tosifret antall foreldre og søsken dro til Bø en regntung helg i juni.
Kampene ble spilt på Kunstgress i Telemarkshallen.
En flott sosial helg med spennende kamper, kalde bad i Sommarland, disko, kortspill og annen moro.