Om oss

Hønefoss Sportsklubb er en sammenslåing av Tolpinrud IL og Hønefoss Fotballklubb i 1991.

Tolpinrud IL startet opp 20. august 1944 med fargene rødt hvitt og blått nærmest som en protest til okkupasjonsmakten. Aktivitetene var ski, boksing, håndball og fotball. Tilholdssted var Eiklikastet på en midlertidig grusbane helt fram til 1991. Boksing har vandret rundt distriktet i leide lokaler.

Hønefoss Fotballklubb startet opp 1984 med fotball for de yngste klassene. Draktfargene var rødt med svart stolpe og buksen var svart. Tilholdssted var en grusbane i Veienmarka og ved Hengsle.

I 1985 vedtok Ringerike kommune å kjøpe nåværende område på 55 dekar til idrettsformål og gi det til Tolpinrud IL. Første byggetrinn var en grusbane som ble ferdig 1991. Så fulgte gressbanen i 1999, løkka i 2000 og klubbhus/ barnehage 2007.

Klubbhuset er et kombinert bygg med garderober og forsamlingssal for HSK og barnehage for 76 barn i 4 avdelinger. Etter hvert har det kommet til en spesiell barnehagebuss som kjører barn ut i naturen til forskjellige faste steder i distriktet .

Alle medlemmer i HSK er prioriterte for barnehageplass.

Per 2014 er det ca 400 medlemmer, derav ca 350 aktive medlemmer. Av de mest kjente i nyere tid er "panzer" Hagen ….

Ønsker du å støtte Hønefoss Sportsklubb kan du melde deg inn som medlem. Du
kan både være enkeltmedlem eller ha familiemedlemskap.
Prisen for et enkeltmedlemskap kr 300,- mens ett familiemedlemskap koster kr. 500,-
Du melder deg inn ved å betale medlemskontigenten til konto 2280.08.25281.

Husk å oppgi navn på de andre som skal inngå i familiemedlemskapet.

Last ned innbetalingsblankett her

NB Medlemmer av Hønefoss Sportsklubb har fortrinnsrett til barnehageplass i
Tolpinrud Barnehage

Har du spørsmål angående medlemskap kan du sende det til post@hønefoss-sk.no

Følg håndballjentene på facebook!
       Følg fotballen på facebook!