Damer 2 div

Damer 2.divisjon
Spillere og ledere Hønefoss damer sesongen 2016/2017.
Foto: Mari Kihle Skogmo.
Trener Kenneth Fivelsdal
Assisterende trener Birgitte Søberg
Lagleder Laila Vågen

Samlet inn 92.309 kroner til rosa sløyfe aksjonen!

2. div kampen 21.okt i Hønefoss Arena mot Tønsberg Turn ble "døpt" rosa-sløyfe kampen. HSK ønsket å bidra til kreftforeningens rosa sløyfe aksjon. Alle inntekter gikk denne kvelden gikk til aksjonen. Aksjonen ble en stor suksess, og hele 92.309 kroner kunne i dag overføres til kreftforeningen.
Lokale bedrifter bidro med kr. 49.667,- billettinntektene utgjorde for kr. 22.445,- loddsalget stod for kr. 13.112,- resultattipping utgjorde kr. 1.520,- og kiosken stod for kr. 5.565,- I tillegg refunderer NHF region sør dommerutgiftene for kampen, og kommunen dekker leie av hallen. Vi takker alle som har bidratt til aksjonen - helt fantastisk!
Selve håndballkampen ble også en gedigen suksess. Våre damer satte scoringsrekord og vant hele 50-20! HSK har forøvrig kommet godt i gang med sesongen, og etter 6 kamper står laget bokført med 5 seire og 1 tap. Dette betyr 3.plass på tabellen så langt.
Foto: Ringerikes Blad
Julie Sangnes er tatt ut på a-landslaget i beach håndball.

16 åringen debuterte forrige sesong på HSK`s a-lag i 2.divisjon og nå tar hun ennå et steg videre. Espen Berg Andreassen som trener det norske beachlandslaget har tatt ut Julie i troppen som nå reiser til Ungarn for treninger og kamper i sanden. Julie blir dermed den 3.spilleren fra Hønefoss som er tatt ut i en tropp for Norge i beach håndball. Vi ønsker Julie masse lykke til!

Juni 2015