Hønefoss seniorgruppe sesongen 2015/2016
.
Foto: Ringerikes Blad
Julie Sangnes er tatt ut på a-landslaget i beach håndball.

16 åringen debuterte forrige sesong på HSK`s a-lag i 2.divisjon og nå tar hun ennå et steg videre. Espen Berg Andreassen som trener det norske beachlandslaget har tatt ut Julie i troppen som nå reiser til Ungarn for treninger og kamper i sanden. Julie blir dermed den 3.spilleren fra Hønefoss som er tatt ut i en tropp for Norge i beach håndball. Vi ønsker Julie masse lykke til!

Juni 2015
Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din.
        Følg håndballjentene på facebook!
       Følg fotballen på facebook!